2022-YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

YKS Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 25-28 Eylül 2022 (e-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt)

2022 YKS- Ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını üzerinden 25-28 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

e-Kayıt uygulamasını kullanacak adayların kayıt işlemleri için önceden “Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu” nu incelemeleri yararlı olacaktır. E-Kayıt işlemleri için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite e-kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

* e-Devlet üzerinden e-Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, kayıt için herhangi bir belge teslimi yapmayacaklardır.

Üniversite E-Kayıt uygulamasından kayıt işlemini tamamlayamayan adaylar 26-30 Eylül 2022 tarihleri arasında yerleştikleri birime bizzat başvurarak kılavuzda belirtilen kayıt belgeleri ile birlikte bireysel kayıt olabileceklerdir. Kayıt işlemleriniz öncesi Üniversitemiz Kayıt Kılavuzunu incelemeniz yararlı olacaktır.

Marmara Üniversitesi YKS Ek Kayıt Kılavuzu için Tıklayınız

Yerleşke Bilgileri İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim için Tıklayınız.