2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Kayıt İşlemleri

Üniversitemiz;

Lisansüstü kayıtları 16.07.2024 tarihi saat 10:00 itibariyle başlayacak olup, 26.07.2024 tarihi saat 16.30’da sona erecektir. Kayıt işlemleri https://basvuru.marmara.edu.tr/ web adresi üzerinden  ONLİNE/ÇEVRİMİÇİ olarak alınacaktır(Yabancı Uyruklu Öğrenciler hariç)  

Yabancı Uyruklu Adaylar kayıt evrakları ile kayıt hakkı kazandıkları birime şahsen gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. (Noter vekaleti ile kayıt alınmayacaktır.)

Tezsiz/Uzaktan Programa kayıtlanmak isteyen adaylar, kayıt olabilmek için öncelikle https://harc.marmara.edu.tr/  linki üzerinden öğrenci numarası ile programın öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir. Program ücretleri ilgili Enstitü sayfasında yer almaktadır.  

Kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt tarihleri içerisinde açılacak olan Online Kayıt İşlemleri ekranından “KAYIT OL” butonuna tıklayarak Dinamik Belge Yükleme sayfasında yer alan kayıt evraklarını ilgili başlıklar altına yükleyeceklerdir.

Kayıt belgelerini yükleyen adayların Kayıtlanma Durumunu Online Kayıt İşlemleri ekranından takip etmeleri gerekmektedir. Kayıt işlemleri tamamlanan adayların sistemde yer alan “Kayıt Belgesi” alarak kayıtlandıklarını kontrol edebilirler.

Tezsiz/Uzaktan Programlar için  “Taahhütname” zorunlu belgedir. Belgeyi doldurarak Dinamik Belge Yükleme sayfasına mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

Taahhütname” belgesini indirmek için tıklayınız/dokununuz.

** Tezsiz ve Uzaktan Eğitim Programlarının açılması için ilgili Enstitü tarafından belirlenen asgari öğrenci sayısının altında kalınması durumunda program açılmayacaktır. 

1.png (43 KB)

2.png (44 KB)

 

HIZLI ERİŞİM