ÇİFT ANA DAL YAN DAL ASİL KAZANANLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt işlemleri basvuru.marmara.edu.tr adresinden “KESİN KAYIT OLMAK İSTİYORUM” butonu kullanılarak yapılmaktadır.

Kesin Kayıt olmak istiyorum butonuna basarak kayıt talebinde bulunan kişiler 17.09.2021 Saat 17:00’ a kadar sistemlerini kontrol etmeleri halinde Kayıt belgelerini görebileceklerdir.

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

Kayıtları kesinleşen öğrencilerimiz kayıt tarihlerinden itibaren 10 iş günü içerisinde Ana Dal transkriptleri ile birlikte Çift Ana Dal/ Yan Dal Kazandıkları birim öğrenci işlerine muafiyet için başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kurum içi Yatay Geçiş hakkı kazanıp kayıt yaptıracak adayların Çift Anadal Yan Dal programlarına kayıt yaptırmamaları gerekmektedir. Kayıt yaptırmaları halinde Çift Ana Dal/Yan Dal kayıt işlemleri iptal edilecektir.

Çift Ana Dal Yan Dal Yedek İlanı ve Kayıtları takvimde belirtilen tarihte yapılacaktır.

Çift Ana Dal / Yan Dal Programları Başvuru Süreç Takvimi İçin Tıklayınız.