ÇİFT ANADAL & YANDAL KAYIT İŞLEMLERİ

Çift Anadal Yan Dal İlan ve Kayıt İşlemleri Takvimi

2020 - 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Çift Anadal & Yan Dal başvurularında asil yerleştirmeleri yapılmıştır. Yerleştirme sonuçlarınızı https://basvuru.marmara.edu.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Yerleştirme Sonuç İtiraz için 20.09.2020 tarihinde İTİRAZ BAŞVURU adresinden itiraz dilekçenizi sistemimize yükleyebilirsiniz.

Asil olarak kazanan öğrencilerimiz kayıtlanma işlemeni 22.09.2020 / 24.09.2020 tarihleri arasında  KAYIT adresinden dilekçe yükleyerek yapacaklardır.

Başvuru Dilekçesi (Dilekçenin yazıcı çıktısını alarak ıslak imzalı dokümanı başvuru formuna yükleyiniz, orjinal dokümanı saklayınız)

Yerleştirme Sonuç İtiraz Dilekçe Formu İçin Tıklayınız.

Asil Kayıt Dilekçe Formu İçin Tıklayınız.

BU DUYURUMUZ İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDEN GELEN ÖĞRENCİLERİ KAPSAMAMAKTADIR. ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN ÇAP YAP DURUMLARI DEĞERLENDİRİLDİKTEN SONRA oidb.marmara.edu.tr ADRESİNDEN DUYURULACAKTIR.

LÜTFEN TAKİPTE KALINIZ.