MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENLERİ

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerine normal öğretim süresi içerisinde ya da mezun olabileceklerden katılmak isteyenler, aşağıda belirtilen “Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu”nda yer alan tıklayınız/dokununuz butonuna giriş yaparak kayıt formunu doldurmaları zorunludur. Biriminize ait mezuniyet tören tarihi ve yer bilgisi, katılım için başvuru yaptığınızda görülebilecek olup törene mezun öğrencimiz hariç, mezunumuzun en fazla 3 (üç) kişiyi geçmeyecek şekilde yakınları katılım sağlayabileceklerdir.

Törende ihtiyacınız olan cübbe ve keplerin temini için mezun olduğunuz akademik birime başvuru yaparak alabilirsiniz.

Mezuniyet Törenleriyle ilgili duyuruları birimlerin internet sayfalarından ve elektronik posta adreslerinize gönderilen iletilerden, üniversitemiz sosyal medya hesaplarından ve internet sayfasından takip etmeniz önemlidir.

Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu: 29.08.2022 tarih ve saat 17:00’dan itibaren tıklayınız/dokununuz! butonu aktif olacak ayrıca normal öğretim süresi içerisinde mezun olan ya da olacak olan öğrencilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü