MARMARA ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ SINAVLARA GİRECEK ADAYLARA

MARMARA ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ SINAVLARA GİRECEK ADAYLARA

DUYURU

Lisansüstü Sınavları sınava giriş belgelerinizdeki tarih, yer ve saatte, ayrıca salgın döneminde aldığımız önlemler kapsamında sizlerin ve tüm görevlilerin sağlıklı bir sınav gerçekleştirebilmesi için Anabilim/Anasanat Dalı Program/Sınav Komisyonu Başkanları tarafından bir düzenleme yapılarak ve sizlere daha önceden bildirilen tarih, yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

Adaylar sınava giriş belgesi, geçerli kimlik belgesi ve Hayat Eve Sığar (HES) Koduna sahip olmaları gerekir.

Koronavirüs önlemleri kapsamında, adaylar için sınav binası girişlerinde maske ve dezenfektan bulundurulacaktır. İsteyen adaylar, kendileri de dezenfektanlarını yanlarında getirebileceklerdir. Adaylar ve görevliler kendi maskeleri veya siperlikleriyle de gelebileceklerdir.

COVID-19 olan veya son 14 gün içerisinde COVID-19 vakası ile teması olan adaylar sınava alınmayacaklardır.

Adaylar içinde ateş, öksürük, burun akıntısı ve solunum güçlüğü şikayeti olanların mutlaka sınav görevlilerine sınavdan önce durumunu bildirmesi gerekir.

Sınavlara aşağıdaki mazeretlerinden dolayı yüz yüze katılamayacak;

• Yabancı Uyruklu olup yurtdışında bulunan ve sınava gelme imkanı olmayan,
  • COVID-19 olan veya son 14 gün içerisinde COVID-19 vakası ile teması olan,

adaylar aşağıda linki verilen adresten sınavlara çevrimiçi katılabilmek için 25.09.2020 Cuma günü saat 23:59’a kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Bu adaylara sınava girecekleri programla ilgili Anabilim/Anasanat Dalı Program/Sınav Komisyonu Başkanı tarafından Mesleki Bilgi Değerlendirme ve Mülakat Sınavlarının yapılacağı tarih ve saat ile birlikte hangi çevrimiçi (online) platform üzerinden yapılacağı elektronik posta ile bildirilecektir. Elektronik posta adreslerinizin doğruluğunu kontrol etmeniz gerekmektedir.

Sağlıklı günler ve başarılar dileriz.