Marmara Üniversitesine Aktarılan Öğrencilerimizin Eğitim Öğretim Ücretleri ve Burslar hakkında

İstanbul Şehir Üniversitesinden Marmara Üniversitesine geçen ve kayıtlı olan değerli öğrencilerimiz;

Bu yıl geçerli olmak üzere öğrenim ücretlerinde herhangi bir artış yapılmayarak ve geçen yılki öğrenim ücretleri aynı şekilde belirlenerek kabul edilmiştir. 2020-2021 akademik yılı eğitim-öğretim ücreti ödemelerinizi en kısa sürede ilan edeceğimiz Banka Hesaplarına yapabileceksiniz. Bankalarla yaptığımız anlaşmalara göre dönemlik 6, yıllık 12 taksitle öğrenim ücretlerini ödeyebileceksiniz.

Üniversiteye ilk yerleşmede verilen başarı bursları, teşvik bursları, destek ve nakit bursları; burs yönerge şartlarına göre aynı şekilde kabul edilerek hesaplamalar yapılmıştır. Önümüzdeki günlerde bu tür burslar hakkında da sizlere duyuru yapılacaktır.

Öğrenim ücretinin hesaplanması ve ödeme yöntemleri ile ilgili tereddüte düştüğünüz konularda bilgi almak için burs.ogrenim@marmara.edu.tr e-mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yeni akademik yılın tüm öğrencilerimiz için başarılı geçmesini dileriz.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü