Mezuniyet Etkinlikleri

Değerli Mezunlarımız,

Sizlerle, 2019-2020 Eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında birlikte olamadık, sizlerle dersleri, sınavları ve etkinliklerimizi çevrimiçi olarak gerçekleştirdik. Üniversitemiz bu süreçte çok hızlı bir şekilde sizlerin de desteği ile gerekli çalışmaları yaparak uzaktan öğretim yöntemiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini başarılı bir şekilde tamamladı. Özellikle mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için kararlar alarak uyguladık.

Her eğitim-öğretim yılı sonunda büyük bir coşkuyla, mezun öğrencilerimiz ve onların değerli aileleri ile birlikte gerçekleştirdiğimiz mezuniyet etkinliklerinin, ne zaman biteceği tam olarak kestirilemeyen bu zor süreçte birimlerimizin tercihlerine göre; bu yıl yapılmayıp gelecek yıl sonunda, bu yıl mezunları da davet edilerek mezuniyet etkinliğinin yapılabilmesine veya çevrimiçi (online) mezuniyet etkinliklerinin yapılabilmesine karar verilmiştir.

Birim yönetimleri tarafından öğrencilere mezuniyet etkinlikleri ile ilgili duyurular yapılacak ve üniversitemiz web sayfasından da ilan edilecektir. Salgın nedeniyle bu yıl yapılacak mezuniyet etkinliklerine katılamayan veya katılmak istemeyen öğrenciler bir sonraki yıl düzenlenecek törene katılabilecektir.

Sağlık, mutluluk ve başarı dolu yeni bir hayat diliyorum.

Yolunuz açık olsun.

Prof.Dr. Erol ÖZVAR