MİLLİ TEKNOLOJİ BURS PROGRAMI BAŞVURULARI

GÖNÜLLÜ BURS PROGRAMI

Bursiyerlerimizin Vakfımızda bağlı oldukları koordinatörlüklerin yürüttüğü projelere katkı sağlamaları, görev bazlı proje geliştirmeleri, araştırma yapmaları ve süreçlerde aktif rol almaları beklenmektedir.

Gönüllü bursu 10 ay boyunca aylık 700₺'dir.

Türkiye'deki tüm üniversitelerin hazırlık, 1.Sınıf, 2.Sınıf, 3.Sınıf ve 4.Sınıf öğrencileri başvuru yapabilir.

EĞİTMEN-MENTOR BURS PROGRAMI

Bursiyerlerimizin yetkin oldukları alanlarda Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde öğrencilere eğitmenlik yapmaları ve yarışmalar için desteklenen takımlara mentorluk yaparak öğrenciler arasında besleyici bir döngü oluşturulması hedeflenmiştir.

Eğitmen-mentor bursu 12 ay boyunca aylık 1000₺'dir.

Mühendislik ağırlıklı bölümlerde eğitim gören 2.Sınıf, 3.Sınıf, 4.Sınıf ve lisansüstü programlarına kayıtlı üniversite öğrencileri başvuru yapabilir.

BAŞVURU SÜRECİ

T3 VAKFI KURUMSAL YÖNETİM SİSTEMİNE KAYIT OL. GÖNÜLLÜ VEYA EĞİTMEN-MENTOR BURSUNA BAŞVUR.

1.AŞAMA MÜLAKATINI TAMAMLA VE SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN E-POSTA VE T3 VAKFI HESABINI KONTROL ET.

2.AŞAMA MÜLAKAT BİLGİLENDİRMELERİNİ E-POSTA VE T3 VAKFI HESABINDAN TAKİP ET. HESABINIZA GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

ARTIK SON AŞAMA SENİNLE YÜZ YÜZE TANIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ.

burs1.png (6.82 MB)