ŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDEN AKTARILAN ÖĞRENCİLERİN KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

• 18 Ağustos 2020 tarihinde başlayan Kurum İçi Yatay Geçiş başvuruları  20 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 16.59'da bitecektir.
  • İstanbul Şehir Üniversitesinden aktarılan öğrencilerimizin Kurum İçi Yatay Geçiş başvurusu için  20 Ağustos 2020  Cuma günü 16.59'a kadar

(sadece İstanbul Şehir Üniversitesinden aktarılan öğrencilerimiz için) bağlantısından başvuru yapabilirler. Başvuru Formundaki bilgilerin doğru, eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Başvuru formuna aşağıdaki dilekçe örneği yazıcı çıktısı alınarak "ıslak imzalı" olarak eklenecek ve orjinal belge saklanarak talep edilmesi halinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına sunulacaktır.

Dilekçe İçin Tıklayınız. (Dilekçenin yazıcı çıktısını alarak ıslak imzalı dokümanı başvuru formuna yükleyiniz, orjinal dokümanı saklayınız)