TÜRKİYE BURSLUSU STATÜSÜNDE KAYIT HAKKI KAZANANLAR HAKKINDA

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında “Türkiye Burslusu” statüsünde yerleşenlerin ilk kayıtları 26.08.2019 tarihinde başlamıştır. Kayıt için gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir.            Belirtilen evraklardan zorunlu olan belgelerle kayıt yapılacak olup zorunlu belgelerin eksik olması halinde kayıt yapılmayacaktır

Zorunlu olmayan belgelerin bir yada birkaçının eksik olması durumunda şartlı olarak kayıt işlemi yapılacaktır. Şartlı kayıt olanlar eksik olan belgelerini bir sonraki eğitim öğretim yılı başlayana kadar teslim edebilirler.

İlgili belgeler ile birlikte yerleştikleri birim (Fakülte/Yüksekokul/Enstitü) öğrenci işleri bürosuna teslim edilerek kayıt işlemini tamamlayabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

-Diploma (Zorunlu)

-Diploma Denklik Belgesi (Lisans Programına gelen öğrenciler için) (Zorunlu)

-Pasaport Fotokopisi (Zorunlu) (Aslı görülüp fotokopisi alınacak)