Yaz Okulu Açılması Kesinleşen Dersler

2012-2013 Yaz Okulu Açılması Kesinleşen Dersler.TIKLAYINIZ.

-Yeterli öğrenci sayısına ulaşılamadığı için açılamayan derslere kayıtlı öğrenciler, açılmayan dersin yerine 1-3 Temmuz 2013 tarihlerinde, BYS üzerinden başka bir ders seçebilir. Bunun için BYS'de açılmayacak olan dersi/dersleri üzerlerinden silip, başka bir dersi veya dersleri ekleyebileceklerdir.

-1-3 Temmuz 2013 tarihlerinde misafir öğrenci kaydı alınacaktır. (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na "öğrenci belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte başvurmaları halinde) kayıtlanan öğrenciler, açılması kesinleşen ders/dersleri seçerek ücret yatırabileceklerdir.

-Yaz okulu ücretlerinin iade işlemi için, Marmara Üniversitesi ve misafir öğrencilerin BYS (öğrenci   iletişim bilgileri) üzerinden tanımladıkları, öğrencinin kendisine ait olan Banka Bilgilerine (IBAN) ücret iadesi yapılacaktır. IBAN’ın hatalı olması durumunda açılmayan derslerin ücret iadesi yapılamamaktadır.

-Detaylar için (bknz.)

Bilgi Yönetim Sistemi           https://bys.marmara.edu.tr