Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II Dersi Başvuruları

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere Yükseköğretim kurumlarımızdaki Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersini alan son sınıf öğrencileri, talep etmeleri halinde bu derse halihazırda bulundukları illerdeki üniversitelerde devam edebileceklerdir.

Son Başvuru Tarihi : 10.03.2023 Saat 16:00'a kadar uzatılmıştır. (Birden fazla başvuru yapılması durumunda son gönderilen başvuru esas alınır, başvuru iptali için başvuru sırasında beyan edilen eposta adresinden ogrenci.yenikayit@marmara.edu.tr adresine iptal talebini içeren eposta gönderilmesi gerekmektedir.)

1. İstanbul İli Dışındaki Üniversitelere Kayıtlı Öğrencilerin Başvuruları

Üniversitemizden Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersini almak isteyen öğrenciler

Başvuru için tıklayınız/dokununuz

bağlantısından aşağıdaki belgelerle birlikte başvuruda bulunabilirler.

a. Başvuru dilekçesi

b. Transkript

c. İkametgâh (Yerleşim yeri belgesi)

ç. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı (Ön ve arka yüz kopyası)

d. Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersine kendi üniversitesinde kayıtlandığını gösterir belge

Başvuru için e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belgeler kabul edilecektir.

2. Marmara Üniversitesine Kayıtlı Olup İstanbul İli Dışındaki Üniversitelere Başvuru Yapacak Öğrenciler

İstanbul İli Dışındaki Üniversitelerden Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersini almak isteyen öğrencilerimiz

Başvuru için tıklayınız/dokununuz

bağlantısından başvuruda bulunabilirler. Bu öğrenciler;

a. Öğretmenlik/Rehberlik Uygulaması II dersine üniversitemizde kayıtlanmak zorundadır.

b. Dersi almak istediği İstanbul ili dışındaki üniversiteye de başvuru yapmalıdır.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 09.03.2023 08:59:52 tarihinde güncellenmiştir.