Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirler Uyarınca Öğrencilerimizin Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri

Olağanüstü Hal Kapsamında Yükseköğretim Alanında Alınan Tedbirlere İlişkin 17 Kasım 2023 tarih ve 32372 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Kendisi ve/veya ailesi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikâmet eden önlisans ve lisans İkinci Öğretim (İÖ) öğrencilerinin katkı payı/öğrenim ücreti ödemelerinin Devlet tarafından karşılanacağı yer almaktadır. Bu kapsamda ilgili şartları taşıyan ve aşağıdaki form ile 15 Aralık 2023 tarihine kadar başvuruda bulunan öğrencilerimizin ödemiş oldukları Katkı Payı/Öğrenim Ücreti tutarları iade edilecektir.

1. 2023-2024 Güz yarıyılı için henüz ödemedikleri ücretler, Bilgi Yönetim Sisteminden silinecektir,
  2. 2023-2024 Güz yarıyılı için ödemiş oldukları ücretler Bilgi Yönetim Sisteminden Bilgilerim bölümüne beyan ettikleri IBAN'a gönderilecektir.

Katkı Payı/Öğrenim Ücreti İade (CBK)

*Kendisi ve/veya ailesi olağanüstü hal ilan edilen illerde ikamet edenlerin deprem bölgesinde ikâmet ettiğini gösteren edevletten / nüfus müdürlüklerinden alınmış belgeyi yükleyiniz.

pdf, png, jpg, jpeg formatında dosya yüklemelisiniz.

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneğinizi yükleyiniz.

pdf, png, jpg, jpeg formatında dosya yüklemelisiniz.

IBAN bilginizi "TRxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx" şeklinde 26 karakter olacak şekilde giriniz. IBAN bilgisi kişinin kendisine ait olmak zorundadır.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 21.11.2023 10:10:06 tarihinde güncellenmiştir.