Yükseköğretim Genel Kurulunun 17.02.2023 tarihli Kararı Uyarınca 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

Kahramanmaraş merkezli depremin ülkemiz genelindeki etkileri, depremden etkilenen öğrencilerimizin durumları, sosyal koşullar ve sürdürülebilir öğretim süreçleri gibi faktörler değerlendirilirmiş ve 17.02.2023 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında Özel Öğrenci olarak ders alabilmeleri imkânı tanınmıştır.

Başvuru Tarihleri;

Üniversitemizde derslerin başlangıcı 27 Şubat 2023 Pazartesi günü olup Özel Öğrenci Başvuruları en geç 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 16:00’a kadar tamamlanmalıdır.

Başvuru Yapabilecek Adaylar;

Depremden etkilenen illerdeki üniversitelerde kayıtlı olan öğrenciler ile birinci derece yakınları (Anne-baba-çocuk) depremden etkilenen illerde ikamet etmekte olup kendisi deprem bölgesi dışındaki illerde yer alan üniversitelerde kayıtlı olan öğrenciler aşağıdaki akademik birimlerde verilen uygulamalı eğitimlere devam etmek için başvuruda bulunabilirler.

a. Tıp Fakültesi (4, 5 ve 6. sınıf),

b. Diş Hekimliği Fakültesi (4 ve 5. sınıf)

Dersler ve içerikleri ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız/dokununuz.

Özel Öğrenci Başvurusu için tıklayınız/dokununuz.

Özel Öğrenci Başvuru Belgeleri

a. Başvuru Dilekçesi

b. Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği (e-Devlet)

c. Öğrenci Belgesi (e-Devlet)

ç. Transkript Belgesi (e-Devlet)

d. İkametgâh Belgesi (birinci derece yakınlarına ait / e-Devlet)

Başvuru için e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belgeler kabul edilecektir.

Değerlendirme;

Başvuruların değerlendirilmeleri, ilgili birimler tarafından yapılacaktır.

Bilgi;

Yükseköğretim Kurumlarımızda 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine İlişkin Güncellenmiş Haliyle Sorular ve Cevaplar

Üniversitemiz Yerleşke, Birim Krokisi için tıklayınız/dokununuz.

Üniversitemiz Birim İletişim Bilgileri için tıklayınız/dokununuz.

Üniversitemiz Birim Adres Bilgileri için tıklayınız/dokununuz.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 28.02.2023 16:27:58 tarihinde güncellenmiştir.