2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi Kurumlar arası ve Kurum içi Yatay Geçiş Başvurularında “Yedek” İşlemleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi Kurumlar arası ve Kurum içi yatay geçiş başvurularında “Yedek” olarak kayıt hakkı kazanan adayların başvuru değerlendirmeleri ilgili Birimin Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır. Öğrenciler yedek başvurularının değerlendirilmesi için birime şahsen  başvuruda bulunmalıdırlar.

Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek Kontenjan Tablosu için tıklayınız.

Yedek Adayların Kayıt tarihleri için tıklayınız

Kayıt için istenilen evraklar için tıklayınız.

***Kayıt isteğini bildiren tüm adaylar boş kontenjan sayısı kadar “Yedek” sırasına göre değerlendirmeye alınacaktır. Örneğin 1 kişilik boş kontenjan için tüm yedek adaylar kayıt istediğini bildirebilir fakat kayıt işlemi yapılırken yedek sırasına göre yerleştirilecektir.

Üniversitemiz Yerleşke Birim Krokisi için tıklayınız.

Üniversitemiz Birim İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Üniversitemiz Birim Adres Bilgileri için tıklayınız.